Tantramassage

tantramassage tantra-oasen.dk

 

Tantramassage 

 

For mig, som tantriker, er det vigtigt, at jeg er nærværende, sensuel, sensitiv, afslappet, inderlig, har erfaring og evnen til at give mig hen.

Uden disse kvaliteter vil du ikke kunne opnå den fantastiske, livsbekræftende oplevelse at modtage en tantramassage.

Jeg tilbyder to former for massage. Den ene ’Tantra Soft er meget blid, stille og sensuel, og den anden ’Tantra Dymanic er lidt mere vild og dynamisk. Begge former er både intime, intense og sensuelle.

Tantra Soft er for dig, der ønsker at ligge og nyde, og tage imod feminin sensuel berøring. Igennem den kan du opnå velvære og afslapning i kroppen.

Tantra Dymanic er for dig, der ønsker at åbne for en dybere energi, og opnå større bevidsthed og kontakt til din autentiske kraft. I tantramassagen har jeg fokus på at hjælpe dig til at åbne de steder i kroppen, hvor energien er blokeret og dermed frigøre den seksuelle energi.

Den er kraftfuld. Når den slipper, er det som bølger af velvære og nydelse, der flyder gennem kroppen og giver dig kontakt til hjertet. Jeg kalder det indre orgasme. En orgasme, der fører dig ind i ekstase og bliss. En orgasme, du kan opnå, uden stimulering af yoni/lingam.

For at opnå den orgasme kræver det, at du er i en dyb afslapning. Massagen kan veksle mellem en meget blid berøring og en mere fast og dynamisk. Det afhænger af, hvad du har brug for.

Det er ikke noget, jeg ved på forhånd, men noget, jeg mærker undervejs.

Med mere end 15 års erfaring med tantra, tantramassage og mindfulness kan du føle dig helt tryg i mine hænder. Når jeg masserer, er jeg nærværende og intuitiv. Jeg giver mig hen, og lader mig guide af energien, der opstår i nuet.

Der kan nogle dage efter forekomme uvante kropsreaktioner, når der bliver arbejdet intenst med blokeringer. Det er ikke farligt, men du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål efterfølgende.

 

Comments are closed.