Tantramassage til Kvinder

women_and_nature (13)

Jeg holder ferie fra mandag den 11/1 – 25/1

Tantramassage kvinder:

Vi kvinder har mange spændinger i underlivet. Måske har vi mere end en gang givet efter for mandens lyst til sex, uden at vi selv havde lyst. Vi har ikke været afslappet nok til at tage imod ham. Når vi ikke er afslappede og åbne, spænder vi i underlivet og den orgasmiske energi kan ikke flyde frit.

Vi mister både kontakten til os selv og vores partner, og sex bliver mekanisk i stedet for at være dyb og inderlig. Gennem tantramassage får du løst op for spændingerne. Både i din yoni og i resten af kroppen. Du lærer at give slip, og give dig hen og tage imod. Det vil også afspejle sig i andre aspekter af dit liv.

Jeg tilbyder to former for tantramassage. Den ene er meget blid, stille og sensuel og den anden er mere dynamisk. Begge former er både intime, intense og sensuelle. 

Den blide tantramassage er for dig der bare ønsker at ligge og nyde, og tage imod feminin sensuel berøring. Igennem den, kan du opnå dejlig velvære og afslapning i kroppen.

Den dynamiske er for dig der ønsker at åbne for en dybere energi, og opnå større bevidsthed og kontakt til din autentiske kraft. I tantramassagen har jeg fokus på at hjælpe dig til at åbne de steder i kroppen, hvor energien er blokeret, og dermed frigøre den seksuelle energi. 

Den er kraftfuld. Når den slipper, er det som bølger af velvære og nydelse der flyder gennem kroppen og giver dig kontakt til hjertet. Jeg kalder det indre orgasme. En orgasme du kan opnå, uden stimulering af yoni/lingam.

For at opnå den form for orgasme, kræver det at du er i en dyb afslapning.  Massagen kan veksle mellem en meget blid berøring og en mere fast og dynamisk. Det afhænger af, hvad du har brug for. 

120 min  -  1900kr

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.