Tantra

 

Tantra

  tantra hos tantra-oasen.dk

Tantra. Hvorfor nu det, tænker du måske?

Hvad er der nu galt med den gode, gammeldags måde at dyrke sex på? Hvad er der galt med at blive liderlig og knalde løs, indtil begge parter har fået udløsning/orgasme – og nået målet. Det er da lækkert!

Ja, det er lækkert og dejligt, og det giver da også et kick i ca 15 sekunder. Men, hvad nu hvis du gennem tantra og massage kan få en oplevelse af en fuld kropsorgasme, der varer i mindst 15 minutter, og som tager dig på en rejse ind i et – måske – hidtil ukendt univers for dig?
Hvad nu, hvis du kan få en oplevelse af, at denne rejse vil påvirke dig så meget, at du mærker, hvor ekstatisk det kan være at være menneske i et fortravlet samfund, hvor overlevelse for mange er vigtigere end selve det at leve?

Vi kender alle til at være liderlige, og være styret af begær efter et andet menneske. Så mærker vi vibrationerne i underlivet vokse og vokse, indtil vi bare ønsker at få forløst denne følelse (blive af med den) og eksplodere i en herlig – men kort – udløsning/friktions orgasme.
Forestil dig nu, at den intensitet i underlivet spredes, så det er hele kroppen, der vibrerer af velvære og lyst. Forestil dig, at du ikke har den samme trang til forløsning og at blive af med følelsen. At du i stedet kan slappe af i følelsen. Den forsvinder ikke, men den bliver transformeret til ren ekstase, glæde og indre fred.

Forestil dig, at du ikke længere har et mål om udløsning/friktions orgasme. Ingen tanker om den. Du ligger badet i den reneste energi af kærlighed, som du både mærker udvendig og indvendig. Det er for mig menneskets naturlige tilstand. For mig er Tantra et redskab til at finde tilbage til denne tilstand.
Du opnår naturligvis ikke følelsen af denne tilstand fra den ene dag til den anden. Det er ikke nogen mirakelkur. Der skal vilje og træning til, som med alt andet. Men det gode er: Alle kan lære det og jeg kan guide dig på vejen dertil gennem tantramassage og undervisning i tantra.
Tantra er teknikker (der er mange forskellige fra forskellige traditioner) til at lære at være til stede med præcis det, der foregår i os mennesker lige nu. Det seksuelle begær er en af de følelser, vi mennesker har sværest ved at håndtere.

Det skal vi heller ikke, tror jeg, men vi kan lære at acceptere og være med begæret, og bruge begæret til at åbne for nye dimensioner i vores liv. På den måde sker der en sammensmeltning mellem krop, sind og ånd, og vi får en oplevelse af, hvem vi er helt ind i kernen. Vi mærker den tilstand, som er vores naturlige.

Det giver os et bedre forhold til os selv,  vores omverden – både vores nære relationer, men også til mennesker, der måske spiller en kortere rolle i vores liv.

Comments are closed.